BEST WESTERN

Hotel Kalliohovi

The World´s Biggest Hotel Family ®
Kalliokatu 25, 26100 Rauma
+358 283 881

Kabinetit

 

Tällä hetkellä voimme tarjota kolme erilaista kokoustilaa.

Tiloistamme löytyy nykyaikainen tekniikka kuten langaton sisäverkko, taulu tv:t pc liitännällä ja muut oheistarpeet.

Johtokunta

Diplomaattipöytä 24 henkilölle. Myös muita muotomahdollisuuksia. Täydellinen esimerkiksi perheen juhltatilaisuuksiin tai yritysten edustusillallisiin.

Hallitus

Iso pöytä 12 hengelle. Loistava tila pienille päivittäisille kokouksille.

Iltaravintola

lltaravintola Kalliohovin tila on mahdollista vuokrata yksityisiin ja yritysten tilaisuuksiin. Tarvitset tiloja sitten isommalle kokoustilalle tai syntymäpäiväjuhlille, tämä tila taipuu moneen. Tilaan on mahdollisuus järjestää jopa 200 hengen cocktail-tilaisuus. Pyydä tarjous!


Tee varaustiedustelu

Tästä voit tehdä varaustiedusteluja tai lähettää meille palautetta. Varaustiedustelu menee suoraan hotellimme sähköpostiin josta vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Haluamme saada myös palautetta! Voit käyttää alla olevaa lomaketta myös palautteen antamiselle, mutta suosittelemme käyttämään hotellimme omaa palautejärjestelmää jonka bannerilinkin löydät sivustomme vasemmasta reunasta.

This is not a very special hotel in any particular meaning, but definitely the best in town. Practical, renovated rooms, friendly and helpful personnel and nice restaurant. No fitness services, but a Sauna for relaxation is available downstairs.

Faubus, Tampere, Finland - TripAdvisor