Hotelli

ELO_1711

Kodikas pienhotellimme sijaitsee rauhallisen kadun varrella aivan ydinkeskustan tuntumassa. Vanhan Rauman idylliset puutalokorttelit kahviloineen, museoineen ja putiikkeineen ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. 

Kanaalikaupungin merellisen tunnelman aistii myös hotellilla. Tunnelmallista ravintolasalia koristavat purjealusten pienoismallit ja huoneiden parketeilla kävelet kuin laivan kannella. Kadun puolen huoneiden ikkunoista ja parvekkeilta avautuu näkymä yli satavuotiaalle merimuseolle.

Kapteenin aamiainen

Aamiaisemme katetaan Ravintola Kapteeninhuoneen merelliseen miljööseen. Lämpimänä päivänä voit nauttia aamiaista myös sisäpihan terassilla. Tarjoilemme aamuisin kylmiä ja lämpimiä aamiaisherkkuja noutopöydästä. 

Hemmottelemme sinua muun muassa lämpimillä leivillä, voisarvilla, leikkeleillä, juustoilla, hedelmillä ja yön yli turvonneella tuorepuurolla.

Kokoukset ja juhlat toiveidesi mukaan

Hotel Kalliohovin kautta järjestyvät niin pienet kuin suuremmatkin kokous- ja juhlapalvelut. Hotellin kaksi hyvinvarustettua kokoustilaa jopa 24 hengelle sopivat erinomaisesti myös yksityisiin illallisiin.

Monipuolisten sisarkohteidemme joukkoon kuuluu aivan lähistöllä yksilöllisiä tiloja pienkartanosta uima-altaalliseen hirsisaunaan – toteutamme tilaisuutesi toiveidesi mukaan räätälöitynä.