Ravintola

Tunnelmallinen Ravintola Kapteeninhuone on paikallisten suosima klassikko, jossa hyvästä ruuasta ja seurasta nautitaan merihenkisessä miljöössä. Perinteikkään ravintolan sydän on hiiligrilli, jossa kokkimme valmistavat sesongeittain vaihtuvia herkkuja maalta, mereltä ja ilmasta.

Kalliohovi-www-14

Varaa pöytä

img_9883-59be02e0-8277-4ac3-a677-3e421bb0e87e_s1430x0_q80_noupscale

Hiiligrilli

Hiiligrillimme Sylvi on lämmön ja herkullisten tuoksujen lähde keittiömme sydämessä. Tulisilla hiilillä valmistuvat niin tirisevät pihvit ja kalat kuin satokauden vaihtuvat antimetkin. 

Keittiömestari

Keittiömestarimme Mikko Peltola toivottaa tervetulleeksi suurella sydämellä valmistettujen herkkujen äärelle. ”Ruuan tulee tarjota mielihyvää kaikille aisteille. Kaunis ulkonäkö ja vetoavat tuoksut, jopa se miltä annos kuulostaa, vaikuttavat kokemukseen. Haluamme tarjota kaikille vieraillemme mieleenpainuvan kokonaiselämyksen.”

Kalliohovi-www-16
Kalliohovi-www-13.jpg

Miljöö

Ravintola Kapteeninhuoneen merihenkinen sisustus mukailee laivan tyylikästä salonkia. Pyöreät laivaikkunat, taulut ja purjelaivojen pienoismallit henkivät merikaupungin tunnelmaa. Istahda nahkasohvalle ja rentoudu. Kapteeni käskee: nyt syödään hyvin!