Kokoukset ja juhlat

Hotelli Kalliohovin kokoustilat

Räätälöimme toiveidesi mukaan niin pienet kuin suuremmatkin kokous- ja juhlapalvelut. Hotellin kaksi hyvinvarustettua kokoustilaa jopa 24 hengelle sopivat myös erinomaisesti yksityisiin illallisiin. Monipuolisten sisarkohteidemme joukkoon kuuluu aivan lähistöllä uniikkeja tiloja pienkartanosta uima-altaalliseen hirsisaunaan.

Kaikki kokous- ja juhlavaraukset vaivattomasti myyntipalvelumme kautta:

010 229 5210 | sales@hovihotels.fi

Hallitus

Pienempi kokoustilamme sopii parhaiten lounaspalavereihin tai tapaamisiin tiimin kesken. Neuvottelupöydän äärelle mahtuu 12 henkeä. 

Johtokunta

Tilavamman kokoustilamme seinillä vartioivat raumalaiset historian merkkihenkilöt. Arvokkaan tilan muokattavan pöydän ääreen mahtuu 24 henkeä, ja tila soveltuu kokouksien lisäksi erinomaisesti yksityisiin illallisiin tai juhlavampiin lounaisiin.

Uniikit tilamme aivan hotellin lähistöllä

Johtola_94

Yli satavuotias, arvokas ja historiallinen juhlatalo sijaitsee kauniilla puistoalueella, omassa rauhassaan. Johtolan tunnelmallinen miljöö tarjoaa upeat puitteet monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden. 

ELO_1174

Vuonna 1969 valmistunut Johtolan Sauna on aikansa arkkitehtuurin helmeä. Upeaan saunakokonaisuuteen sisältyy hirsisauna 20 saunojalle, uima-allas, oleskelutilat sekä terassi grilleineen. 

Juhlahovin juhlatila

Juhlahovi on skandinaavinen juhlatila kauniissa puistoympäristössä. Tilaisuuden mukaan muunneltava ja monikäyttöinen tila muuttuu somistuksella ja yksityiskohdilla ainutlaatuiseksi ja aina tilaajansa näköiseksi juhlapaikaksi.

Luokkamuotoinen kokoustila Kalliohovissa

Poseidon

Hotellimme alakerrassa on luokkamuotoinen kokoustila noin 25-30 henkilölle. Tila sopii mainiosti koulutuksiin ja luentotyyppisiin kokouksiin. 

Tila muuntautuu tarvittaessa myös illalliskäyttöön.

P1050094 (2)

Messi-sauna

Sisarhotellimme Raumanlinnan Messi-sauna on vasta uudistettu tila rentoon illanviettoon. Saunan yhteydessä on myös neuvottelutilat 25 hengelle. 

Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten voitte ottaa lempijuomanne itse mukaan. Järjestämme mielellämme ruokatarjoilut toiveidenne mukaan.

merimuseossa-1

Rauman merimuseo

Kaunis Rauman merimuseo sijaitsee suoraan Hotel Kalliohovia vastapäätä, tien toisella puolella. Museon tilat sopivat täydellisesti pienten kokousten ja juhlien viettoon. Tilaisuuksien yhteyteen on mahdollista järjestää museo-opastuksia.

Pyydä tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöönne viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Voit myös soittaa meille: 

010 229 5210

ma-pe klo 8.30-15.30