Huoneet

Kodikkaat huoneemme

Lämpimin sävyin sisustetut huoneemme tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen työpäivän tai kaupunkikierroksen jälkeen. Huoneiden näköalat vaihtelevat sisäpihalta rauhalliseen katunäkymään. Jos haluat hieman enemmän tilaa ja mukavuutta valitse parvekkeellinen Superior-huone tai omalla saunalla varustettu Kapteenin sviitti.

Comfort Queen

Varaa huone

Tämä huone on kooltaan kompakti ja huoneen 140 cm leveä vuode sopii parhaiten yhdelle hengelle. Lisää tilaa mukavaan ajanviettoon löytyy hotellin yhteisistä tiloista. Aulabaarissamme voit nauttia miellyttävästi tunnelmasta kunnes vetäydyt sisäpihalle päin olevan huoneen hiljaisuuteen lepäämään.

Comfort Twin

Varaa huone

Kadun puolen Comfort -huoneissamme on kaksi erillistä 100 cm vuodetta, jotka on siirrettävissä yhteen. Suoratoista lempiohjelmasi omasta laitteestasi Google Chromecastin kautta ja tee Comfort -huoneestasi viihdekeskus!

Superior Queen

Varaa huone

Kietoudu kylpytakkiin ja nauti olostasi tässä paremmin varustellussa huoneessa. Superior-huoneet sijaitsevat hotellin toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Kompakteissa huoneissa on 140cm leveä vuode, joka sopii parhaiten yhdelle hengelle.

Balcony King

Varaa huone

Näiden tilavampien huoneiden parvekkeet tuovat lisätilaa ja avaruutta huoneisiin. Ylimmän kerroksen huoneista on näköala yli satavuotiaalle merimuseolle päin. Huoneissa on leveä king size -vuode.

Kapteenin sviitti

Varaa huone

Kaupungin ainoa sviitti hemmottelee leveällä king size -vuoteella ja erillisillä oleskelutilalla. Oman saunan löylyjen jälkeen voit vilvoitella sisäpihan puolella olevalla parvekkeella.

Huonevarustelu

Superior ja Balcony -huoneessa lisäksi

Sviitissä lisäksi