BEST WESTERN

Hotel Kalliohovi

The World´s Biggest Hotel Family ®
Kalliokatu 25, 26100 Rauma
+358 283 881

Tervetuloa Kalliohoviin!

Tervetuloa uudistettuun Kalliohoviin sekä sen uusille nettisivuille. Hotellihuoneemme uusittiin vuonna 2012 ja uudet nettisivut saimme juuri käyttöömme. Uusimme vastaanottoamme maalis-huhtikuussa 2013. Lisätietoa hotellista löydät täältä!

Lue lisää

Vuodenvaihteen aukioloajat

Alla olevasta linkistä löydät tietoa erikoisaukioloajoista.

Lue lisää

Herkkuja maalta, mereltä ja ilmasta!

Ravintola Kapteeninhuoneessa kulinaristisia nautintoja yli 20 vuoden taidolla ja kokemuksella. Ravintola Kapteeninhuoneen merihenkinen miljöö luo mieluisan tunnelman hyvän ruoan ystäville. Navigoi lounaallemme tai á la carte- illallisen luo ja nauti tinkimättömistä makuaarteistamme.

Lue lisää

Pakettitarjouksia Suomen Roomaan!

Täältä löydät parhaat pakettitarjoukset Rauman alueelle, Suomen Roomaan. Olit sitten kiinnostunut Rauman merellisyydestä, historiasta tai tulossa nauttimaan ihan vain kahden kesken, meiltä löytyy sinulle varmasti sopiva paketti.

Lue lisää

BEST WESTERN Rewards

Best Western Rewards on jo vuonna 1988 perustettu Best Western -hotellien oma kanta-asiakasklubi. Sen jäsenyys on ilmaista. Best Western Rewardsin -jäsenet kartuttavat yöpymisistään pisteitä ja saavat etuja hotelleissamme. Perusperiaatteena on, että pisteitä saa 10 pistettä jokaista Suomessa, Baltiassa ja Puolassa käyttämääsi 80 senttiä kohden.

Lue lisää

Tervetuloa Rauman seudulle!

Rauman Seudulla voit sukeltaa veden, kulttuurin ja historian syvyyksiin maalla ja merellä. Ihastut varmasti persoonalliseen yhdistelmään historiaa ja kehitystä, luontoa ja teknologiaa sekä maalaiselämää ja kaupungin sykettä. Tänne kannattaa tulla kauempaakin - tai vaikka ihan läheltä!

Lue lisää

This is not a very special hotel in any particular meaning, but definitely the best in town. Practical, renovated rooms, friendly and helpful personnel and nice restaurant. No fitness services, but a Sauna for relaxation is available downstairs.

Faubus, Tampere, Finland - TripAdvisor