Hovi Guest – Ehdot ja säännöt

 1. Hovi Guest -kanta-asiakasohjelmaan jäseneksi liittyminen edellyttää tähän tarkoitukseen käytettävää hakemusta, johon hakija on täyttänyt pakolliset kentät hakijan tiedoilla. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa vähintään 18 vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö. Jäsenyys on henkilökohtainen, eikä jäsenyyttä voi siirtää tai jakaa.

 2. Jäsenyys edellyttää rekisterin haltijan (Rauman Hovi Oy) Tietosuojakäytännön hyväksymistä. Täytetyllä hakemuksella uusi Jäsen on lukenut ja ymmärtänyt tietosuojakäytännön.

 3. Sopimusosapuolten välinen sopimus jäsenyydestä astuu voimaan välittömästi. Jäsenyys on voimassa, kunnes Jäsen kirjallisesti purkaa kanta-asiakassopimuksen rekisterin haltijan kanssa.

 4. Rekisterin haltijalla on oikeus purkaa kanta-asiakassopimus välittömästi järjestyshäiriön tai muun rekisterin haltijan yritystoimintaa haittaavan toiminnan takia. Oikeus purkaa sopimus pätee myös, mikäli kanta-asiakasohjelmaan liittymisen yhteydessä on annettu tahallisesti virheelliset tiedot.

 5. Rekisterin haltija pidättää muutokset Hovi Guest -jäsenyyteen liittyviin sääntöihin ja ehtoihin.

 6. Hovi Guest -jäsentasot ovat:
  • Hovi Guest – aloitustaso
  • Hovi Star – 20 yötä tarkkailujakson aikana
  • Hovi Superstar – 40 yötä tarkkailujakson aikana

  Tason korotus edellyttää yllä eriteltyjen yömäärien toteutumista Hovi Hotels -hotelleissa tarkkailujakson aikana. Tarkkailujakso on edeltävät 365 päivää. Yömäärän kertymään lasketaan toteutuneet varaukset, joissa Jäsen on itse ollut kirjautuneena vieraana. Saavutettu taso on voimassa 1 vuoden (365 päivää) tason saavuttamisesta.

 7. Yömäärän kertymään oikeuttavat hotellin omien varauskanavien (vastaanotto, internetsivusto, myyntipalvelu) kautta tehdyt varaukset sekä GDS-kanavien kautta varatut yrityssopimushinnat. Yöpymisiä, jotka ovat varattu kolmannen osapuolen kautta (esimerkiksi Booking.com, Expedia), ryhmävarauksina tai muun matkanjärjestäjän kautta ei sisällytetä kertyneiden öiden määrään.

Yllä lueteltuja sääntöjä ja ehtoja sovelletaan myös tilanteissa, joissa yllä olevat ehdot ovat oikeudellisesti tai käytännöllisistä syistä epäpäteviä. Vastaavissa tilanteissa sovelletaan kanta-asiakasohjelman mukaista tarkoitusta osapuolten kesken.

Täyttämällä Hovi Guest -jäsenhakemuksen hyväksyt nämä yllä luetellut Säännöt ja Ehdot. Rekisterin haltijan Tietosuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa hovihotels.fi.